Activiteiten gaan langzaam en op gepaste wijze weer van start

Wij hebben u goed nieuws te melden. Zowel het Kienen, als het bewegen voor ouderen op de woensdagmorgen en country dancing gaan weer in september beginnen. Het kienen start vanaf dinsdagmiddag op 1 september om 14.00 uur en vanaf 2 september starten bewegen voor ouderen om 9.00 uur en countrydancing om 19.30 uur.

Deze activiteiten zullen op gepaste wijze en Coronaproof plaatsvinden.

Bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts vragen wij u thuis te blijven en een afspraak te maken voor een coronatest of om contact op te nemen met uw huisarts. Voor meer informatie zie de COVID-19 informatie van de overheid

You may also like...

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht